Stichting De Poorters van Naarden

Stichting De Poorters van Naarden

Sponsors

Stichting De Poorters van Naarden wordt gesponsord door een aantal organisaties, die graag helpen met hetgeen waarin zij gespecialiseerd zijn:

 


 

 


 

Gemeente Naarden bemiddelt al jaren bij het verkrijgen van onderdak voor de inname van kleding en klein huisraad en de opslag daarvan.

Garage Mauritz waar we gebruik tot 11-11-2016 mogen maken van twee geplaatste containers voor de opslag;

Remonstrantsekerk te Bussum waar we om niet het gebouwtje achter de kerk mogen gebruiken voor onze activiteiten;

Diaconie van de Protestantse Gemeente  te Naarden ondersteund met donaties en mankracht bij het laden van de vrachtwagens.

Transportbedrijf Stoebo te Naarden assisteert bij het halen van grote partijen en ziekenhuisbedden tegen een zeer gereduceerde prijs.

Transportbedrijf Beekman Transport Logistics te Apeldoorn die alle transporten naar Hongarije verzorgd voor een vaste prijs.

Mauritz bedrijfskleding die voor veel plaatsen in Hongarije bedrijfskleding doneerde;

Blauwselwater – voor heldere communicatie heeft op vrijwillige basis de productiebegeleiding voor deze website gedaan, de teksten geschreven en de bouw ervan gesponsord.

BONY Ontwerp heeft het ontwerp van deze website verzorgd, zonder kosten daarvoor te rekenen.

Wilt u ook sponsor worden? Graag overleggen wij met u over de mogelijkheden. Wanneer u een mail stuurt naar poortersvannaarden@hetnet.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , dan bellen of mailen wij u zo snel mogelijk een afspraak.

Stichting De Poorters van Naarden